Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Πιάνιτς: «Μπορούμε να περάσουμε τη Γιουβέντους»

Ο Πιάνιτς μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, λέγοντας πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα τερματίζοντας πάνω από τη Γιουβέντους.
Ο Βόσνιος μέσος ενθουσίασε αρκετό κόσμο με τις περσινές του εμφανίσεις και απέδειξε πως μπορεί να οδηγήσει τη Ρόμα στις υψηλές θέσεις της Σέριε Α, ενώ απείλησε τη Γιουβέντους για την κορυφή του πρωταθλήματος.
«Έχουμε αρκετά καλή ομάδα. Πέρσι αποδείξαμε την ποιότητά μας και φέτος πρέπει να κοιτάξουμε πιο ψηλά. Έχουν έρθει αρκετοί καλοί παίκτες και πρέπει να παλέψω σκληρά για τη θέση μου. Πέρσι ξεκινήσαμε εντυπωσιακά, όμως στη συνέχεια χάσαμε το ρυθμό μας και η Γιουβέντους πήρε σημαντική διαφορά. Όμως κάναμε αρκετά βήματα μπροστά. Φέτος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους και μακάρι να κερδίσουμε. Μπορούμε άλλωστε.
Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να περάσουμε τη Γιουβέντους. Έχουμε τον Τότι, τον Ντε Ρόσι, τον Στρούτμαν κι άλλες φετινές μεταγραφές που έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα και ξέρουν πως να ξαναφτάσουν εκεί. Πέρσι είχαμε έλλειψη εμπειρίας, όμως φέτος είμαστε έτοιμοι. Μπορούμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ να πάμε μακριά. Έχω παίξει εκεί με τη Λυών και ξέρω πως είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση. Έχουμε αρκετό βάθος στο ρόστερ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/07/31/pianits-boroume-na-perasoume-ti-giouventous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου