Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

«Μονομαχία» Τσέλσι- Σίτι για Πογκμπά!

Αγγλικός... εμφύλιος είναι έτοιμος να ξεσπάσει για χάρη του μέσου της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό "στόχαστρο" της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι.
Τη… μισή Ευρώπη έχει κάνει να πέσει στα πόδια του ο Πολ Πογκμπά, αφού μετά την Παρί Σεν Ζερμέν τόσο η Τσέλσι όσο και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν τον μέσο της Γιουβέντους πολύ ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα.
Δημοσιεύματα από Ιταλία και Γαλλία αναφέρουν πως ο νεαρός μέσος θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης του Γιάγια Τουρέ στους «πολίτες», αφού οι σχέσεις του Ιβοριανού με τους πρωταθλητές Αγγλίας και δεν είναι και οι καλύτερες και ήδη αυτοί σκέφτονται να καταθέσουν μία πρόταση στους «μπιανκονέρι» ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον Πογκμπά.
Από την άλλη πλευρά οι Λονδρέζοι θέλουν να ενισχύσουν τον κέντρο τους, ενόψει της νέας σεζόν με τον τεχνικός τους, Ζοσέ Μουρίνιο, να δίνει το «οκ» για να βγάλουν 70 εκατομμύρια για χάρη του Γάλλου μέσου, ώστε να τον φέρουν στην αγγλική πρωτεύουσα.
Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από την «Μεγάλη Κυρία» κατά ένα μεγάλο ποσοστό, καθώς ο Πογκμπά έχει μαζί της συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/07/06/monomaxia-tselsi-siti-gia-pogkba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου