Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

«Η Γιούβε μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Φερνάντο Γιορέντε με δηλώσεις επισήμανε πως η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ παρότι αντικειμενικά είναι δύσκολο.
Η Γιουβέντους μετά από τρία εύκολα πρωταθλήματα στην Ιταλία ψάχνει ξανά την Ευρωπαϊκή διάκριση χωρίς επιτυχία. Ο σύλλογος ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι και ο Φερνάντο Γιορέντε πιστεύει πως η «μεγάλη κυρία» θα είναι στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ.
«Νομίζω πως η Γιουβέντους θα είναι στις ομάδες που θα παλέψουν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να προσπαθήσουμε, είναι προφανές πως είναι πολύ δύσκολο. Όμως πέρσι για παράδειγμα κανένας δεν περίμενε ότι η Ατλέτικο θα έφτανε τόσο κοντά.
Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε μια τρελή σεζόν. Πρέπει να το πιστέψουμε και να ονειρευτούμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε».
Τέλος ο Ισπανός φορ μίλησε και για την πρώτη του σεζόν στη Γιουβέντους και τις δυσκολίες που συνάντησε.
«Πέρυσι ήταν πολύ δύσκολα για εμένα στην αρχή. Κατά τους πρώτους μήνες , ο Κόντε δεν με χρησιμοποιούσε. Μετά την προετοιμασία αισθάνθηκα σωματικά άρρωστος και το ηθικό μου ήταν χαμηλό. Όμως με 18 γκολ νομίζω πως έκανα καλή σεζόν».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/08/13/giouve-borei-na-kerdisei-tsabions-ligk/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου