Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

«Φρενάρει» του Λουιζάο στη Γιούβε η Μπενφίκα

Ο Λουιζάο αποτέλεσε την εναλλακτική της Γιουβέντους για την άμυνα μετά τον Μανωλά, με τους «μπιανκονέρι» να έρχονται σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο, αλλά τη Μπενφίκα να... κόβει τις ορέξεις των Ιταλών.
Η «Γηραιά Κυρία» κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να βρει τη χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό και να κάνει δικό της τον Κώστα Μανωλά, για την ώρα όμως φαίνεται να έχει ατονίσει το ενδιαφέρον της, στρέφοντας τις προσπάθειές της στην απόκτηση του Λουιζάο.
ADVERTISEMENT

Όπως ανέφερε μάλιστα το έγκυρο Sky Italia οι πρωταθλητές Ιταλίας ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο έναντι 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όμως ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μπενφίκα, η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει τον αρχηγό της δίχως αντάλλαγμα, όπως επιθυμούν οι «Ιταλοί».
«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με τη Γιουβέντους. Ο Λουιζάο έχει τριετές συμβόλαιο κι αν τον θέλει η Γιουβέντους θα πρέπει να συζητήσει μαζί μας. Ο Λουιζάο στην τελευταία του συνέντευξη είπε ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του εδώ κι αυτό θα γίνει», δήλωσε ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου στο επίσημο κανάλι της ομάδας.
Αυτό σημαίνει πως η Γιούβε είτε θα αναγκαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη για τον Λουιζάο, είτε πλέον θα εγκαταλείψει και αυτή την περίπτωση.
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/642210/frenarei-toy-loyizao-sti-gioyve-i-mpenfika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου