Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Γιουβέντους και Λίβερπουλ για Φαλκάο

Με τη μεταγραφική περίοδο να λήγει τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τα Μέσα της Ευρώπης οι Λίβερπου και Γιουβέντους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο.
Από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο το τελευταίο διάστημα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Η προτεραιότητα του Κολομβιανού διεθνούς, είναι η «βασίλισσα» ωστόσο για την απόκτησή του, στο κόλπο μπαίνουν και άλλες ομάδες σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ιταλία και Αγγλία.
Ο λόγος για τις Λίβερπουλ και Γιουβέντους. Η Daily Mail αναφέρει πως οι «κόκκινοι» θέλουν να δανειστούν τον πρώην επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι να τον αποκτήσουν ως μεταγραφή.
Η αποχώρηση του Λουίς Σουάρεζ έχει αφήσει μεγάλο κενό στη Λίβερπουλ και αυτό φάνηκε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας απέναντι στη Σαουθάμπτον όπου έφτασε με δύσκολο τρόπο στη νίκη με 2-1.
Από εκεί και πέρα, η Γιουβέντους σκέφτεται να παραχωρήσει τον Φερνάντο Γιορέντε στη Βαλένθια, καθώς έχει δεχτεί πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και εφόσον συμβεί αυτό, θα ανοίξει η πόρτα για την απόκτηση του επιθετικού της Μονακό.
Πηγή http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/item/422898-Gioyventoys-kai-Liverpoyl-gia-Falkao

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου