Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Μένει στη Γιουβέντους ο Βιντάλ (;)

Πολύ δύσκολα ο Αρτούρο Βιντάλ θα αφήσει τη Γιουβέντους για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στους "μπιανκονέρι" είναι χαρούμενος, όπως τόνισε μέσω instagram.
Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού είναι αυτό ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν οι Άγγλοι θα αποκτήσουν τον μέσο των πρωταθλητών Ιταλίας, Αρτούρο Βιντάλ.
Τις προηγούμενες ημέρες και όπως τονιζόταν από τα ιταλικά και τα βρετανικά ΜΜΕ ο Χιλιανός μέσος ήταν πολύ κοντά στον να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διάβολους», αφού προσωπική του επιθυμία ήταν να συνεχίσει σε αυτούς την καριέρα του, ενώ από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκεφτόντουσαν να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα χρηματικό που θα άγγιζε τα 60 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αλλάζει γνώμη και πως θέλει να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των «μπιανκονέρι» και τη νέα σεζόν, αφού στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβασε φωτογραφία μαζί με αρκετούς από τους συμπαίκτες του με τους οποίους βρίσκεται στην Τζακάρτα για την περιοδεία της Γιουβέντους στην Ασία, γράφοντας ως σχόλιο: «χαρούμενος που είμαι εδώ».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/08/05/menei-sti-giouventous-o-vintal/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου