Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Τινάζει την «μπάνκα» με Βιντάλ η Γιουνάιτεντ

45 εκατομμύρια λίρες ετοιμάζεται να βγάλει από τα ταμεία της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να κάνει δικό της τον μέσο της Γιουβέντους, Αρτούρο Βιντάλ.
Τέλος στο σίριαλ του καλοκαιριού θέλει να βάλει μία και καλή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι», όπως μεταδίδουν αγγλικά ΜΜΕ, σκέφτονται πολύ σοβαρά να βγάλουν από τα ταμεία τους 45 εκατομμύρια λίρες, ώστε να κάνουν δικό τους τον μέσο της Γιουβέντους, Αρτούρο Βιντάλ.
Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Λουίς Φαν Χάαλ ψάχνει για έναν παίκτη- μαχητή για το χώρο του κέντρου, και γι” αυτό το λόγο έχει εστιάσει στην περίπτωση του Χιλιανού, ο οποίος πριν από μερικές μέρες έδειχνε και δήλωνε πως είναι χαρούμενος στη «Μεγάλη Κυρία».
Παρόλα αυτά μία τόσο καλή οικονομική πρόταση δύσκολα θα απορριφθεί από τους «μπιανκονέρι» που δεν θα ήθελαν να δουν τον ηγέτη τους να αποχωρεί από τις τάξεις του συλλόγου λίγες μέρες πριν το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αφού θα ήταν πολύ δύσκολο να βρουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον ιδανικό αντικαταστάτη του.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/08/09/tinazei-tin-banka-vintal-giounaitent/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου