Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

«Η Γιουβέντους είναι το φαβορί»

Μπορεί ο Αντόνιο Κόντε να αποχώρισε από τον πάγκο της Γιουβέντους πριν από λίγο καιρό αλλά εξακολουθεί να πιστεύει πως η πρώην ομάδα του παραμένει το φαβορί για το πρωτάθλημα.
Μετά από τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα ο Αντόνιο Κόντε αποχώρησε από τη Γιουβέντους και πλέον είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας. Ο 45χρονος εξακολουθεί να πιστεύει πως η πρώην ομάδα του είναι το φαβορί και έχει ότι χρειάζεται για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα.
«Η Γιουβέντους είναι πιο ισχυρή από την περασμένη σεζόν και αν δεν αποχωρίσει κάποιος παίκτης μέχρι το τέλος των μεταγραφών τότε θα είναι αρκετά ενυσχημένη. Παρέμειναν βασικοί παίκτες και η ομάδα απέκτησε μερικούς πολύ καλούς παίκτες όπως ο Περέιρα, ο Ραμούλο και ο Μοράτα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Πατρίς Εβρά που είναι πολύ έμπειρος.
Η Ρόμα έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις καθώς προέρχονται από μια καλή σεζόν. Νομίζω ότι ο Γκρασία έχει αρκετές καλές επιλογές πλέον και έπειτα υπάρχει η Νάπολι που πρέπει να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν πρέπει να υποτιμήσει κανένας και την Ίντερ καθώς ενισχύθηκε αρκετά και θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη στη μάχη του τίτλου».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/08/29/giouventous-einai-favori/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου