Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Με Ατλέτικο, Γιουβέντους και Μάλμε ο Ολυμπιακός! (vids & pics)

Απέφυγε και χειρότερα, αλλά θα μπορούσε και καλύτερα! Στον πρώτο όμιλο ο Ολυμπιακός με την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους και την Μάλμε!
Θα μπορούσε και... καλύτερα ο Ολυμπιακός, ωστόσο στο τέλος απέφυγε τα χειρότερα και η Μάλμε ήρθε να του κάνει το έργο λίγο πιο εύκολο. Για την ακρίβεια αν θεωρήσουμε φαβορί για τις 2 πρώτες θέσεις την Γιουβέντους και την Ατλέτικο, οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν τον πρώτο λόγο για την 3η θέση ώστε και μετά τα Χριστούγεννα να συνεχίσουν στην Ευρώπη μέσω του Europa League!
ADVERTISEMENT

Παρ' όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει Ευρωπαϊκό μέταλλο και στόχος του είναι να κάνει το... μπαμ και να βρεθεί για 2η σερί σεζόν στους 16 της κορυφαίας διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν απέναντί του την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, αλλά και την πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε. Οι Σκανδιναβοί συμμετείχαν στα πλέι οφ και άφησαν εκτός τη Σάλτσμπουργκ με ήττα 2-1 στην Αυστρία και νίκη 3-0 εντός έδρας.
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/646010/me-atletiko-gioyventoys-kai-malme-o-olympiakos-vids-pics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου