Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Στα «μαχαίρια» Γιουβέντους και Ίντερ

Πόλεμος δηλώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους προέδρους της Γιουβέντους και της Ίντερ αναφορικά με το πρωτάθλημα του 2006.
Πολύ πριν οι δυο ομάδες τεθούν αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε το ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ.
Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις Αντρέα Ανιέλι που αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της σεζόν 2006 το οποίο κατέκτησε η Γιουβέντους αλλά κατέληξε στην Ίντερ μετά το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.
Ο πρόεδρος τον «νερατζούρι», Ερίκ Τοχίρ με μια δήλωση που μάλλον αποσκοπεί στο να πάρει τον κόσμο στο πλευρό του τα «έχωσε» για τα καλά στη «Μεγάλη Κυρία».
«Η Ίντερ διαπιστώνει πως υπάρχει για άλλη μια φορά προσπάθεια από τον πρόεδρος της Γιουβέντους, κ.Ανιέλι να αποσιωπήσει γεγονότα και να αλλάξει την ιστορία. Δυστυχώς για αυτόν και για όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο το 2006 ήταν μια τραγική χρονιά στην οποία το πρωτάθλημα απονεμήθηκε στην Ίντερ από την Ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η Γιουβέντους υποβιβάστηκε στη Σέριε Βόπως και η φήμη της. Αυτά είναι τα γεγονότα. Αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν να διαφοροποιήσει γεγονότα και να ξεχνά».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/10/25/sta-maxairia-giouventous-kai-inter/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου