Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Αλέγκρι: «Κάναμε δώρο το Α' μέρος»

Ο Μάσιμο Αλέγκρι ανέλαβε τις ευθύνες του και αναγνώρισε πως η Γιουβέντους έκανε... δώρο το Α' μέρος.
Ο Αλέγκρι είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το γεγονός πως άργησε να μπει στο ματς και τον ρυθμό (σ.σ. ερώτηση Ιταλού): Κάναμε δώρο το πρώτο μέρος. Κάναμε πολλά τεχνικά λάθη. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε πολύ καλά και έφυγε στην κόντρα επίθεση. Στο Β' παίξαμε πιο καλά. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά έχουμε ακόμα 3 ματς για την πρόκριση.
Την ατάκα του Μπουφόν πως κάποιοι ήταν κατώτεροι των προσδοκιών: Σε όλο το Α' μέρος η ομάδα ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Όλοι και κυρίως εγώ. Παίρνω την ευθύνη. Στην επανάληψη μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε.
Το πόσο στοίχισε τελικώς ότι έπαιξε ο Πίρλο: Πίστευα πως θα βοηθούσε οργανωτικά αλλά η πίεση του Ολυμπιακού δεν μας επέτρεψε να κάνουμε ότι θέλουμε πάνω σε αυτό. Δεν επέτρεψε να συμβεί αυτό.
Το ότι είναι δική του ευθύνη και το εάν θεωρεί πως έκανε λάθος σήμερα: Όχι δεν έκανα λάθος για την ομάδα και το πως την κατέβασα. Ίσως είπα κάτι λάθος. Τεχνικά κάναμε λάθη. Διανύσαμε 2 καλούς μήνες. Το Σάββατο ίσως να ήταν ο κώδωνας του κινδύνου για αυτό που έγινε σήμερα.
Το εάν προλαβαίνει και μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και να περάσει: Είναι πιθανό. Έστω και εάν χάσαμε δύο ματς. Πιστεύω στην πρόκριση.
Το πως χάθηκε το Α' μέρος και το εάν ο Ολυμπιακός ήταν αυτό που περίμενε: Όχι εκείνο που έγινε ήταν ότι περίμενα. Ότι θα πίεζε ο Ολυμπιακός και θα έβγαινε στην κόντρα επίθεση. Αυτό δεν έγινε και σε μία επίθεση του Ολυμπιακού δεχθήκαμε το γκολ.
Το εάν θεωρεί πως από αύριο θα βρει μία πιο ανεβασμένη Γιουβέντους ή έναν σύλλογο με πεσμένο ηθικό: Από αύριο πρέπει να κλείσει το κεφάλαιο Ολυμπιακός αν και αναγκαστικά θα ανοίξει ξανά μετά από 15 αγώνες. Επόμενο ματς είναι με την Παλέρμο. Δεν θεωρώ πως θα πέσει το ηθικό μας. Αντίθετα θα βρούμε τα κίνητρα να συνεχίσουμε.
* Ο Αλέγκρι δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις από τους Ιταλούς και ενώ ήδη στον Τύπο της χώρας υπάρχει μεγάλη... μουρμούρα για αυτόν και την ομάδα. Αντίστοιχα στον Μίτσελ έγιναν λίγες ερωτήσεις από Ιταλούς.
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/663182/alegkri-kaname-doro-meros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου