Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πίρλο: «Ο Μπαλοτέλι χρειάζεται αγάπη»

Αυξάνονται οι φωνές, διάσημες και μη, που στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στον Μάριο Μπαλοτέλι που δέχεται όλο και περισσότερο συχνά αρνητική κριτική για το απογοητευτικό ως τώρα ξεκίνημα της καριέρα του στη Λίβερπουλ.
Μεταξύ των συμπαραστατών του 24χρονου διεθνή Ιταλού επιθετικού και ο επί χρόνια συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα της χώρας τους Αντρέα Πίρλο.
«Η διαφορά ανάμεσα σε άλλους παίκτες και τον Μάριο είναι ότι κάθε πράξη του πρόκειται να μπει στο μικροσκόπιο. Τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται για αυτόν και τα πράγματα που κάνει πρόκειται να μπουν στο προσκήνιο όπου ίσως με άλλους παίκτες δεν πρόκειται να υπάρξει ανάλογη αντίδραση ή ίσως και καθόλου ενδιαφέρον» τόνισε ο «αρχιτέκτονας» όπως είναι το παρατσούκλι του άσου της Γιουβέντους και πρόσθεσε : «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ταλέντο του και γνωρίζω το πόσο καλός είναι και πόσο καλός μπορεί να είναι. Είναι δουλειά του προπονητή της Λίβερπουλ να τον προπονήσει σωστά».

Ο Πίρλο επεσήμανε επίσης ότι «ο Μάριο χρειάζεται να αγαπηθεί, χρειάζεται καθοδήγηση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι χρειάζεται να γνωρίζω πως ο τεχνικός πιστεύει σ’ αυτόν. Έχω περάσει αρκετό καιρό μαζί του και γνωρίζω ότι μπορεί να προχωρήσει και να είναι ένας σπουδαίος παίκτης με τη Λίβερπουλ».
«Δουλεύει σκληρά ο Μάριο» λέει το «δεξί χέρι» του Ρότζερς

Αλλά και ο Κόλιν Πάσκοου δεξί χέρι του Μπρένταν Ρότζερς είχε μόνον καλά λόγια να πει για τον Μπαλοτέλι παρά το μόλις ένα γκολ στις 10 πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

«Όλα θα πάνε καλά με τον Μάριο επειδή γνωρίζουμε τη διάθεση του και την επιθυμία του για νίκη. Κάθε φορά μετά το τέλος της προπόνησης θέλει να συνεχίσει να κάνει σουτ και πάσες, θέλει να κάνει τα πάντα, να δουλέψει το παιχνίδι του. Και εμείς ως προπονητές θέλουμε να τον βοηθήσουμε σ’ αυτό» τόνισε ο βασικός συνεργάτης του τεχνικού της Λίβερπουλ σε δηλώσεις του ενόψει του αποψινού αγώνα κόντρα στη Σουόνσι για το Λιγκ Καπ.
Πηγή http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Agglia/item/439577-Pirlo-O-Mpaloteli-hreiazetai-agapi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου