Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Στο Κατάρ το Γιουβέντους – Νάπολι

Για ακόμα μία φορά το Σούπερ Καπ Ιταλίας θα διεξαχθεί εκτός χώρας και όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας, το φετινό θα λάβει μέρος στο Κατάρ.
Στο Κατάρ και τη Ντόχα θα ταξιδέψουν στις 22 Δεκεμβρίου Γιουβέντους και Νάπολι. Οι δύο ομάδες θα λάβουν μέρος στο Σούπερ Καπ Ιταλίας καθώς η «γηραιά κυρία» κατέκτησε το πρωτάθλημα και οι «παρτενοπέι» το Κύπελλο.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Αλ Σαντ Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Στάντιουμ». Οι δύο ομάδες, αρνήθηκαν να δώσουν τον συγκεκριμένο αγώνα τον περασμένο Αύγουστο, καθώς η Νάπολι είχε υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Champions League και ένα τέτοιο ταξίδι θα την εμπόδιζε από το να βρισκόταν σε καλή κατάσταση σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια.
Αυτό θα είναι το 27ο Σούπερ Καπ στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου με το τελευταίο να είναι η μεγάλη νίκη της Γιουβέντους με 4-0 απέναντι στη Λάτσιο. Για έβδομη φορά στην ιστορία του θεσμού θα διεξαχθεί ο αγώνας εκτός Ιταλίας. Οι προηγούμενες αναμετρήσεις έλαβαν μέρος στην Ουάσινγκτον, Νέα Υόρκη, Τρίπολη (Λιβύη) και Πεκίνο.
Πηγή http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Italia/item/440110-Soyper-Kap-Italias-Sto-Katar-to-Gioyventoys-Napoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου