Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Γυρίζουν δύο, αναμονή για Κάσερες

Επιστρέφουν στις προπονήσεις της Γιουβέντους οι Αντρέα Πίρλο και Κουάντβο Ασαμόα αλλά θα χρειαστούν λίγες μέρες ακόμη για τον Μάρτιν Κάσερες.
Από την αρχή της σεζόν η Γιουβέντους δεν έχει υπάρξει ποτέ πλήρης αλλά αυτό προς το παρόν δεν έχει στοιχίσει βαθμολογικά. Τα πράγματα δείχνουν να στρώνουν σιγά-σιγά αφού οι Πίρλο και Ασαμόα αναμένεται να προπονηθούν κανονικά από Τρίτη-Τετάρτη αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα τους υπολογίζει για το σαββατιάτικο ματς με την Λάτσιο στη Ρώμη ή αν θα τους προφυλάξει για να είναι απολύτως έτοιμοι με την Μάλμε στο Champions League. Οσο για τον Κάσερες, που αναμενόταν να προπονηθεί την Δευτέρα, οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι θα πρέπει να κάνει ξεχωριστό πρόγραμμα για λίγες μέρες ακόμη ώστε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις.
Από εκεί και πέρα, ο Αντζελο Ογκμπόνα παραμένει αμφίβολος για το Σάββατο ενώ η επιστροφή του Αντρέα Μπαρτσάλι υπολογίζεται για... μετά τα Χριστούγεννα, αφού στη Γιουβέντους βιάστηκαν τον Σεπτέμβριο να τον επαναφέρουν στις προπονήσεις...
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/671468/gyrizoyn-dyo-anamoni-gia-kaseres

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου