Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Βενγκέρ: «Θέλαμε τον Πογκμπά!»

Ο Αρσέν Βενγκέρ φημίζεται για το "καλό του μάτι" στις νεαρές ηλικίες και όπως αποκάλυψε, ήθελε τον Πογκμπά όταν εκείνος ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Έχει πάρει ποδοσφαιριστές από νεαρή ηλικία και τους μετέτρεψε σε σπουδαίους. Ο Βενγκέρ έχει το ταλέντο να διακρίνει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και φυσικά δε θα έπεφτε έξω στον Πολ Πογκμπά.
«Ενδιαφερόμασταν για τον Πογκμπά όταν αυτός ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε στην Άρσεναλ, όμως το θέμα μπερδεύτηκε. Δεν μπορούσαμε να τον πλησιάσουμε καθώς δεν ήταν νόμιμο. Ξαφνιάστηκα όταν έμαθα πως τον άφησε χωρίς συμβόλαιο η Γιουνάιτεντ».
Φυσικά πλέον είναι πολύ αργά για την Άρσεναλ και τον Βενγκέρ, με τον Γάλλο μέσο να χει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο με τη Γιουβέντους, ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2019, με τον ίδιο να θεωρεί πως στο Τορίνο μπορεί να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής.
Την ίδια στιγμή πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που τον συνδέουν με τη Μάντσεστερ Σίτι, βάζοντας στο παιχνίδι και τον Γιάγια Τουρέ. Σύμφωνα με φήμες λοιπόν, οι «πολίτες» είναι έτοιμοι να προσφέρουν στους «μπιανκονέρι» τον Ιβοριανό μαζί με ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση του Πογκμπά.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/11/17/vengker-thelame-ton-pogkba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου