Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Άστραψε και βρόντηξε

Η Γιουβέντους έκανε ό,τι ήθελε στην Πάρμα νικώντας με 7-0 δείχνοντας πως δεν θέλει να δώσει δικαιώματα.
Πιο επιθετική από ποτέ η Γιουβέντους, διέσυρε την Πάρμα στο καλύτερο παιχνίδι της φέτος. Φυσικά έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος, με τους «τζιαλομπλού» να αποδεικνύουν πως η άμυνά τους δεν είναι και το καλύτερό τους σημείο.
Η Γιουβέντους άργησε να πάρει μπροστά, όμως από τη στιγμή που ο Γιορέντε έκανε το 1-0 στο 23′, όλα τα υπόλοιπα απλά έμπαιναν. Ο Λιχστάινερ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0, ενώ οι δυο τους συνεργάστηκαν στο τρίτο γκολ, με τον Ισπανό επιθετικό να διαμορφώνει το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Κάπου εκεί ο Τέβεζ ζήλεψε, η Πάρμα ανοίχτηκε χωρίς λόγο και ο Αργεντίνος πέρασε όποιον βρήκε στο διάβα του ανεβάζοντας κι άλλο το δείκτη του σκορ, με το γκολ του να μπαίνει σίγουρα στα χαϊλάιτς της χρονιάς.
Ο Τέβεζ έκανε και το 5-0, ενώ ο Μοράτα ήρθε λίγο αργότερα από τον πάγκο σημειώνοντας το τρίτο του φετινό τέρμα για το 6-0 στο 76′, ενώ στο 88′ ολοκλήρωσε το θρίαμβο της ομάδας του κάνοντας το 7-0. Οι «μπιανκονέρι» ήταν καταιγιστικοί, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κι έχοντας 23 σουτ στο παιχνίδι με τα 12 να βρίσκουν εστία.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, Κάλιαρι και Τζένοα μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας με την ομάδα του Ζέμαν να προηγείται όμως να δέχεται την ισοφάριση στην επανάληψη. Παλέρμο και Ουντινέζε ήρθαν επίσης ισόπαλες με 1-1, ενώ η Κιέβο νίκησε με 2-1 τη Τσεζένα.
Το σερί της Λάτσιο έσπασε στην έδρα της Έμπολι, η οποία πήρε χρυσό τρίποντο με 2-1.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/11/09/astrapse-kai-vrontikse/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου