Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

O Τουρέ φεύγει, ο Πογκμπά έρχεται

Η κόκκινη κάρτα που πήρε ο Τουρέ στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι να θέλουν να τον αντικαταστήσουν με τον Πογκμπά.
Οι σχέσεις του Γιάγια Τουρέ με την διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι βρίσκονται και στο καλύτερό τους σημείο από το περασμένο καλοκαίρι όταν και ο Ιβοριανός ήθελε να δει από κοντά τον αδερφό του που πέθαινε, αλλά οι «πολίτες» δεν του έδωσαν ποτέ άδεια.
Πλέον η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου είναι εκείνη που έχει παράπονα από τον 32χρονο μέσο και συγκεκριμένα με την συμπεριφορά του στο εντός έδρας ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.
Έτσι, η ήττα από τους Ρώσους θα αφήσει εκτός συνέχειας του θεσμού τους πρωταθλητές Αγγλίας με τους ιθύνοντες την ομάδα να εξετάζουν πολύ σοβαρά την απομάκρυνση του Τουρέ.
Όπως προκύπτει από αγγλικά δημοσιεύματα αυτός που φαντάζει ως το φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο μέσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, που ανανέωσε πρόσφατα την συνεργασία του με τους «μπιανκονέρι», αλλά οι άνθρωποι της Σίτι έχουν δείξει και στο παρελθόν πως όταν θέλουν κάνουν έναν παίκτη δικό τους δεν υπολογίζουν τίποτα.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/11/07/o-toure-fevgei-o-pogkba-erxetai/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου