Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Τι να πω για τον Πίρλο;»

Από... λέξεις ξέμεινε ο επιθετικός της Γιουβέντους, Φερνάντο Γιορέντε, όταν σε συνέντευξή του κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον συμπαίκτη του στους "μπιανκονέρι", Αντρέα Πίρλο.
Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, ο Φερνάντο Γιορέντε.
Ο Ισπανός φορ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ιταλό χαφ τον οποίο και χαρακτήρισε από τους καλύτερους όλων των εποχών στη θέση που αγωνίζεται.
«Το να κερδίζεις το ντέρμπι στο τέλος δεν είναι εύκολο. Εμείς που βλέπαμε το παιχνίδι από τον πάγκο πιστεύαμε πως το παιχνίδι θα τελείωνε 1-1. Αλλά όταν έχεις παίκτες σαν τον Πίρλο στο γήπεδο, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Η Τορίνο είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη σεζόν. Πάντα παίζει καλά κόντρα στη Γιουβέντους. Αν ήμασταν λίγο κουρασμένοι; Όχι, δεν το νομίζω. Μπορεί κάποιες φορές να υπάρχει μία απόκλιση στις εμφανίσεις μας και να μην παίζουμε πάντα «τέλεια»", είπε αρχικά ο Ισπανός φορ για να συμπληρώσει αργότερα:
«Για τον Πίρλο; Τι να πω για τον Πίρλο; Είναι ένας σπουδαίος τύπος. Για το πόσο καλός είναι ως ποδοσφαιριστής δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Στη θέση του είναι από τους καλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου».
Εκτός αυτού ο Γιορέντε μίλησε και για τον Αντόνιο Κόντε, αλλά και για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
«Ποτέ δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να διαδέχεται κάποιον άλλον. Πόσο μάλλον όταν ο προηγούμενος ήταν ο Κόντε και είχε πετύχει τόσα πολλά πράγματα στην ομάδα. Ωστόσο, ο Αλέγκρι δείχνει πως είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Κόντε».
Για τον ανταγωνισμό στην επίθεση της «Μεγάλης Κυρίας» ο Ισπανός τόνισε:
«Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στην επίθεση είναι πολύ μεγάλος. Η σχέση μου με τον Μοράτα είναι πολύ καλή, όπως και με τον Τέβεζ, ο οποίος είναι πρωταθλητής και μπορεί να κάνει την διαφορά».
Ενώ για το επερχόμενο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και για το ιταλικό πρωτάθλημα, τόνισε:
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αυτό με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σιμεόνε είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλω να παίξω στην επόμενη φάση.
Το πρωτάθλημα είναι κούρσα δύο αλόγων. Η Ρόμα φέτος πραγματικά είναι πολύ δυνατή. Έχει παίκτες, όπως ο Τότι, ο Ζερβίνιο, ο Πιάνιτς που κάνουν τη διαφορά. Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Ελπίζω η Γιουβέντους».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/12/02/ti-na-pw-gia-ton-pirlo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου