Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

No Pirlo, no party

Η Γιουβέντους δεν είχε απάντηση στην ισοφάριση της Σαμπντόρια και η Ρόμα έχει άλλη μια ευκαιρία να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα.
Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Τορίνο με γκολ του Πίρλο στο 90+4′. Κόντρα στη Φιορεντίνα την προηγούμενη Παρασκευή έπαιξε για το βαθμό αφού ακολουθούσε το ματς-τελικός με την Ατλέτικο. Σήμερα όμως, κόντρα στη Σαμπντόρια της μόλις μίας ήττας, δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τον Πίρλο να μένει στον πάγκο και τους Βιντάλ, Λιχστάινερ, Μοράτα σε άλλο ένα κακό παιχνίδι να μην μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Επίσης κακή εμφάνιση από Περέιρα και Τέβεζ. Έκλεψε το βαθμό η Σαμπντόρια η οποία απείλησε ελάχιστα σε όλο το παιχνίδι.
Στο +4 από τη Ρόμα, η Γιουβέντους, με τους Ρωμαίους να χουν παιχνίδι λιγότερο. Πανηγύρια για παίκτες, πρόεδρο και προπονητή της Σαμπντόρια.
ΤΟ ΜΑΤΣ
Στο πρώτο μέρος η Γιουβέντους μπήκε αρκετά φουριόζα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Μαρκίζιο εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Εβρά που πήδηξε ψηλότερα από όλους, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν όμως βρήκαν μπροστά τους ένα εξαιρετικό Ρομέρο, ο οποίος προέβει στην απόκρουση της αγωνιστικής σε ωραίο σουτ του Μαρκίζιο.
Η Σαμπντόρια βγήκε από την περιοχή της μετά το πρώτο μισάωρο και στο 37′ είχε την πρώτη καλή της στιγμή με κεφαλιά του Κρίστισιτς από κοντά, με τη μπάλα ωστόσο να καταλήγει στα χέρια του Μπουφόν.
Στην επανάληψη η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Οι παίκτες του Μιχαΐλοβιτς βρήκαν ανοργάνωτη την άμυνα της Γιουβέντους, ο Έντερ είδε μόνο του τον Γκαμπιαντίνι, ο οποίος με δύο κοντρόλ και ωραίο πλασέ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπουφόν κάνοντας το 1-1.
Η «Μεγάλη Κυρία» προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε ουσιαστικά ποτέ να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κράτησαν την ισοπαλία μέχρι τέλους.
Οι δυο ομάδες παραμένουν με μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, με τη Γιουβέντους να ανεβαίνει στο +4 από τη Ρόμα, η οποία παίζει στην έδρα της αήττητης επί δέκα παιχνίδια Τζένοα. Η Σαμπντόρια μπορεί να διατηρηθεί στη τέταρτη θέση, αν η Νάπολι δεν καταφέρει να κερδίσει στο Μιλάνο και η Τζένοα χάσει από τη Ρόμα. Πρόεδρος, παίκτες και Μιχαΐλοβιτς πανηγύρισαν αρκετά ηχηρά την ισοπαλία η οποία τους διατηρεί ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ οι παίκτες της Γιουβέντους έφυγαν απογοητευμένοι αφού αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία μετά το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/12/14/no-pirlo-no-party/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου