Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Απειλές θανάτου προς Κόντε!

Τη ζωή του Κόντε απειλούν άγνωστοι μετά την είδηση του τραυματισμού του Μαρκίζιο, με τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους να σκέφτεται την παραίτηση.
Χθες ήταν μεγάλη μέρα στην Ιταλία από πλευρά ειδήσεων. Όλα άρχισαν όταν ανακοινώθηκε ο τραυματισμός του Μαρκίζιο, με το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Ιταλίας να μιλάει αρχικά για εξάμηνη απουσία κάνοντας έξαλλους τους ανθρώπους της Γιουβέντους. Εν συνεχεία η γραμμή των «μπιανκονέρι» ήρθε από το στόμα του Έκνταλ ο οποίος διατηρεί μετοχές της ομάδας. «Ο Κόντε κάνει πολύ σκληρές προπονήσεις και οι παίκτες νιώθουν πιο εξουθενωμένοι από ότι συνήθως».
Ο ίδιος ο Κόντε ξεκαθάρισε πως αν γινόταν κάτι τέτοιο θα υπήρχε κάποιος παίκτης που θα το έλεγε, ενώ τώρα η έκταση της υπόθεσης μεγαλώνει ακόμη περισσότερο αφού από την ιταλική ομοσπονδία αποκαλύφθηκε πως ο Κόντε δέχθηκε απειλές για τη ζωή του μέσω ίντερνετ, με τον ίδιο να σκέφτεται να παραιτηθεί από τη θέση του.

«Είδα τον Κόντε, ενοχλημένο το πρωί. Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε, δέχθηκε απειλές θανάτου από το Διαδίκτυο.  Έχω μιλήσει μαζί του αρκετά και δεν είναι ήρεμος. Όλα αυτά που λέγονται στα κοινωνικά δίκτυα τον έχουν ενοχλήσει, τον έχουν κάνει να αισθάνεται ένοχος για κάτι που δεν είναι.», επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου