Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Μουρίνιο σε Πογκμπά: «Δεν σε χρειαζόμαστε»

Αν και ο Πολ Πογκμπά θεωρείται από τους καλύτερους χαφ του κόσμου ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, με δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του δεν τον χρειάζεται.
Απόλυτα ικανοποιημένος με το υλικό που έχει φέτος στα χέρια του είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Μάλιστα, ο τεχνικός της Τσέλσι με δηλώσεις του αρνήθηκε να μιλήσει για τον μέσο της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά και θα κινηθεί για την απόκτησή του το επόμενο καλοκαίρι.
Ο Πορτογάλος άφησε να εννοηθεί πως δεν χρειάζονται τον Γάλλο χαφ στο Λονδίνο αν και θα γίνουν μερικές κινήσεις στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.
«Δεν μιλάω για τον Πογκμπά ή για άλλους παίκτες. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω είναι πως αν κοιτάξετε το κέντρο μας θα δει παίκτες, όπως οι Φάμπρεγας, Μάτιτς, Ραμίρες, Ρούμπεν, τον Μίκελ που είναι τραυματίας. Και όλοι αυτοί κάνουν ένα καλό κέντρο. Την επόμενη σεζόν ο Ρούμπεν θα μάχεται για μία θέση στη βασική ενδεκάδα. Τότε θα είναι ένας ακόμη παίκτης για εμάς και όχι απλά ένας ακόμη αριθμός».
Στην συνέχεια ο «special one» μίλησε για τα μεταγραφικά του σχέδια, ενόψει καλοκαιριού:

«Δεν χρειάζεται το καλοκαίρι να ξοδέψουμε πολλά λεφτά. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλές αλλαγές. Είμαστε μία χαρά και έτσι. Ωστόσο, πάντα χρειάζονται μερικές κινήσεις για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Αλλά αν με ρωτάγατε τώρα για το αν είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω, τότε θα σας απαντούσα θετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου