Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

«Μπορεί τελικό η Γιούβε με Πίρλο και Μπουφόν»

Μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μπορούν να πάνε τη Γιουβέντους οι Αντρεα Πίρλο και Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με τον Τσίρο Φεράρα.
Μετά από τις συνεχόμενες αποτυχίες τα τελευταία χρόνια, η Γιουβέντους δείχνει και πάλι έτοιμη να επιστρέψει στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο Τσίρο Φεράρα πιστεύει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονακό και με τους Πίρλο και Μπουφόν στο ρόστερ της μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Βερολίνου.
«Ο Πίρλο και ο Μπουφόν μπορούν να οδηγήσουν την Γιουβέντους στον τελικό. Προσωπικά, είμαι αισιόδοξος, όμως ο δρόμος είναι μακρύς και ξεκινάει από τη ρεβάνς με τη Μονακό. Αντικειμενικά, θα είναι δύσκολο να φτάσει μέχρι το τέλος, όμως, σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, τα πάντα μπορούν να κριθούν σε μία στιγμή.

Μιλάμε για δύο παίκτες φαινόμενα, οι οποίοι έχουν μοναδική εμπειρία. Έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Ιταλία. Είναι πρωταθλητές. Γι” αυτούς η ηλικία δεν παίζει ρόλο καθώς είχαν την τύχη να μην αντιμετωπίσουν σοβαρούς τραυματισμούς και να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο για σχεδόν 20 χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου