Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Είκοσι χρόνια μετά…»γκρανάτα»

Η Τορίνο κέρδισε ύστερα από 20 χρόνια τη Γιουβέντους στο ντέρμπι της πόλης κάνοντας μάλιστα την ανατροπή, με τους "μπιανκονέρι" να έχουν τρία δοκάρια.
Το φάουλ του Αντρέα Πίρλο το είδατε…Ε, στη συνέχεια το ματς έγινε πραγματικό ντέρμπι με την Τορίνο να καταφέρνει την ανατροπή με τέρματα των Νταρμιάν και Κουαλιαρέλα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν επί της μισητής τους συμπολίτισσας μετά τον Απρίλιο του 1995!
Η Γιουβέντους πάλεψε να ισοφαρίσει κι έγινε πολύ καλύτερη από τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο Τέβεζ, ενώ είχε και τρία δοκάρια. Το πρώτο έγινε στο 55′, δύο λεπτά πριν κάνει την ανατροπή η Τορίνο, με το νέο φάουλ του Πίρλο να αφήνει πάλι άγαλμα τον Παντέλι. Το δεύτερο ήρθε από κεφαλιά του Μάτρι έπειτα από σέντρα του Λιχστάινερ και το τρίτο στα τελευταία λεπτά από σουτ του Βιντάλ.
Η Γιουβέντους πάντως συνεχίζει να χρειάζεται μια νίκη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα αφού χθες η Ρόμα ηττήθηκε και σήμερα η Λάτσιο ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με την Κιέβο με 1-1 αν και προηγήθηκε με γκολ του Κλόζε.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Τζένοα επικράτησε με 3-1 της Τσεζένα δυσκολεύοντας κι άλλο την παραμονή της, η Πάρμα συνέχισε το…θαύμα νικώντας με 1-0 την Παλέρμο, η Ελλάς Βερόνα αν και με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να επιβληθεί της Σασουόλο με 3-2 ενώ τέλος Αταλάντα και Έμπολι μοίρασαν το βαθμό της ισοπαλίας με 2-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου