Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Νταμπλ η Γιουβέντους, έτοιμη για το… τρεμπλ

Η Γιουβέντους επικράτησε 2-1 της Λάτσιο στην παράταση κατακτώντας το Κύπελλο Ιταλίας και κάνοντας προθέρμανση για τον τελικό του Champions League.
Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους Γιουβέντους και Λάτσιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με τη «γηραιά κυρία» να επικρατεί 2-1 και να προσθέτει ακόμα έναν τίτλο στην ιστορία της, κάνοντας το νταμπλ για φέτος.
Πλέον στο μυαλό της είναι ο τελικός του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα με στόχο να φτάσει στο τρεμπλ. Οι Ρωμαίοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με γκολ του Ράντου.
Στο 11’ ήρθε η απάντηση από τη Γιουβέντους με ανάποδο «ψαλίδι» του Κιελίνι για το 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό δεν άλλαξε στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί, ο Μάτρι στο 97’ έκανε το 2-1 για να δώσει τον τίτλο στην ομάδα του.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιστάινερ, Πογκμπά (78’ Περέιρα), Πίρλο, Βιντάλ, Εβρά, Τέβεζ, Γιορέντε (85’ Μάτρι).
ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Ντε Βρι, Τζεντιλέντι, Ράντου (71’ Μαουρίτσιο), Μπάστα, Παρόλο, Κατάλντι, Λούλιτς, Καντρέβα, Κλόσε (82’ Τζόρτζεβιτς), Φελίπε Άντερσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου