Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Δήλωση- βόμβα από τον Πογκμπά!

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους, Πέπε Μαρότα, ο Πολ Πογκμπά τους έκανε γνωστό πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο.
Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα του καλοκαιριού είναι για το αν ο Πολ Πογκμπά θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.
Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί για τον Γάλλο χαφ και για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον.
Ωστόσο, με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της «Μεγάλης Κυρίας», Πέπε Μαρότα, έκανε γνωστό πως ο νεαρός χαφ τους ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από τον σύλλογο.
«Ο Πογκμπά είναι ένας παίκτης που έχει κάνει πολλές ομάδες να τον προσεγγίσουν, αλλά ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει με καμία κάποια κουβέντα, καθώς τον θεωρούμε βασικό συστατικό της ομάδας μας.

Ο παίκτης δεν πωλείται εκτός και αν το ζητήσει. Η θέληση του παίκτη στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική. Επαναλαμβάνω πως δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον παίκτη και αυτός μας είπε πως δεν σκοπεύει να φύγει. Αν στο μέλλον μας δείξει πως θέλει να φύγει θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου