Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Μαροττα : Συνεχίζουμε με Αλεγκρι. Ντυμπαλα και Πογμπα μένουν εδω .

" Το γεγονός ότι το όνομα του εχει ακουστεί πολυ στην Αγγλία τώρα τελευταία, διαπιστώνει πως ο Αλεγκρι εχει τς ικανότητες και κάνει πολυ καλή δουλειά.
Η Γιουβεντους είναι ένας απο τους μεγαλύτερους συλλόγους παγκόσμιος, δεν είναι εύκολο να βρεθεί αντικαταστάτης και πιστεύω ότι η απομάκρυνση συμβαίνει όταν ένας κύκλος τελειώνει , αλλά δεν νομίζω ότι είναι η περίπτωση του Αλεγκρι. Είναι η δεύτερη χρόνια μαζί μας και απο ότι έχω καταλάβει απο της τελευταίες συνεντεύξεις του και αυτός θέλει να συνεχίσει μαζί μας "

Αλλά δεν είναι μόνο ο Αλεγκρι . Ακόμα και τα ονόματα τον Ντυμπαλα και Πογμπα ακούγεται πως είναι στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και είναι έτοιμοι να κλέψουν τους παίχτες απο την Γιουβεντους.



"Ο Ντυμπαλα ήταν μια καλή επιλογή αλλά ήταν και επικίνδυνη , αλλά ξέραμε ότι επιλέξαμε ένα σημαντικό ταλέντο που εχει και την ηλικία και θα μπορούσε να αποτελέσει το μέλλον της ομάδας. Είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι απο τους καλύτερους και δεν είναι και στο μυαλό μας να τον πουλήσουμε . Μπορούμε να αντέξουμε και να απορρίψουμε προσφορές για αυτόν κάτι που το έχουμε κάνει "




Το ίδιο ισχύει και για τον Πογμπα

"Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που εχει να δώσει ακόμα περισσότερα για την Γιουβεντους, Και τον κρατάμε δυνατά, η Γιουβεντους θα συνεχίζει να κερδίζει στην Ιταλία και για να το κανεις αυτό πρέπει να έχεις μια ποιοτική ομάδα "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου