Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Δίνει το «10» στον Γιόβετιτς!

 
Την φανέλα με τον αριθμό «10» είναι έτοιμοι να δώσουν οι άνθρωποι της Γιουβέντους στον Στέφαν Γιόβετιτς, αν τελικά ο νεαρός Μαυροβούνιος μετακομίσει στο Τορίνο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «μπιανκονέρι» πιστεύουν πολύ στον 23χρονο φορ και για αυτό το λόγο κινούνται δυναμικά το τελευταίο διάστημα για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Corriere dello Sport» ο Αντόνιο Κόντε θεωρεί πως, ο Jo-Jo είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για την επιθετική γραμμή της ομάδας του και πιέζει τη διοίκηση, ώστε να προχωρήσει στη μεταγραφή του όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μάλιστα, οι άνθρωποι των πρωταθλητών συμμερίζονται την άποψη του Ιταλού τεχνικού και είναι έτοιμοι να δώσουν την φανέλα με τον αριθμό 10 στον παίκτη, ώστε να του δείξουν το πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτόν. Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι πολύ ιδιαίτερος για τον σύλλογο και ο τελευταίος που τον φόρεσε ήταν ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο!

Πρόσφατα δημοσιεύματα από την γειτονική μας χώρα έκαναν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση της Γιουβέντους και αυτή της Φιορεντίνα, κάτι που δίνει την ευκαιρία στους πρώτους να διαπραγματευτούν με τον παίκτη τις επόμενες ημέρες. Άλλα πάλι αναφέρουν πως, οι «βιόλα» είναι έτοιμοι να δεχθούν την πρόταση των πρωταθλητών, αφού γνωρίζουν πως, ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τοσκάνη, δοκιμάζοντας την τύχη του σε κάποια άλλη ομάδα, που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Γιόβετιτς φαίνεται πως θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια, ωστόσο είναι πλέον σαφές πως το «πάνω» χέρι σε σχέση με τους υπόλοιπους «μνηστήρες» (π.χ. Άρσεναλ) το έχει η Γιουβέντους. Οι πρόσφατες δηλώσεις, άλλωστε, τον πρωταγωνιστών της υπόθεσης φωτογραφίζουν ουσιαστικά τους «μπιανκονέρι» ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ταλαντούχου στράικερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου