Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Δύο παίκτες + 18 εκατ. η Γιούβε για Γιόβετιτς

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Στέβαν Γιόβετιτς στην Γιουβέντους. Η συνάντηση του ατζέντη του Μαυροβούνιου επιθετικού με τους «μπιανκονέρι» κατέληξε σε συμφωνία και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες.
Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport η Γιουβέντους σε μία προσπάθεια να κάμψει τις όποιες αντιρρήσεις της Φιορεντίνα αναμένεται να προσφέρει 18 εκατ. ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ίδιος ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με τους «μπιανκονέρι» και αυτό που απομένει είναι να ανάψει το «πράσινο» φως η ομάδα της Φλωρεντίας.
Οι «βιόλα» από την πλευρά τους έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Γιόβετιτς θα παραχωρηθεί μόνο αν κάποια ομάδα προσφέρει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ και γι αυτό τον λόγο οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται να συμπεριλάβουν κι έμψυχα ανταλλάγματα ώστε να μειώσουν το κόστος της μεταγραφής.
Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 18 εκατ. ευρώ και τον Ίσλα αλλά κι έναν εκ των Τζιοβίνκο, Μάτρι, Κουαλιαρέλα και Μαρόνε. Πλέον αναμένεται η απάντηση της Φιορεντίνα και το αν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει το μεγάλο της αστέρι στην μισητή Γιουβέντους.
ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου