Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Κάνουν δουλειές Γιούβε-Ρεάλ

Με σημείο... εκκίνησης τον Ιγκουαΐν, Βασίλισσα και Μεγάλη Κυρία ετοιμάζονται να συνεργαστούν σε περισσότερα μέτωπα.
Την Τετάρτη οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι ήταν στη Μαδρίτη και ουσιαστικά απέσπασαν το «ναι» του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, κάνοντας ένα πρώτο βήμα για την απόκτηση του Αργεντίνου φορ. Την Πέμπτη οι συζητήσεις αφορούσαν απευθείας τις δύο ομάδες, κάνοντας τις πρώτες διαπραγματεύσεις.
Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, η Γιουβέντους ενημέρωσε την Ρεάλ ότι σκοπεύει να δώσει το πολύ 25 εκατ. ευρώ για τον Ιγκουαΐν και η αποπληρωμή να γίνει σε 4-5 χρόνια, όπως για παράδειγμα έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στη Μίλαν και την Μάντσεστερ Σίτι για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Παράλληλα, οι Μπιανκονέρι ζήτησαν από τους Μαδριλένους να τους ενημερώνουν ανά πάσα στιγμή για τυχόν ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Αργεντίνο.
Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι η Γιούβε θέλει και εξτρέμ, όπως προκύπτει από Ιταλία και Ισπανία έγινε μια πρώτη συζήτηση και για την περίπτωση του Ανχελ Ντι Μαρία, τον οποίο όμως θέλει και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην επόμενη ομάδα του, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Τσέλσι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο σύμμαχος της Γιουβέντους σε αυτό το μέτωπο είναι ο... Ζινεντίν Ζιντάν!
Ο Γάλλος, που έχει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή και τρέχει την Ρεάλ αυτή την περίοδο, θα προτιμούσε εκτός από τον Ιγκουαΐν να καταλήξει στο Τορίνο και ο Ντι Μαρία, αφενός για να κάνει ακόμη καλύτερες τις σχέσεις του με τον Αντρέα Ανιέλι (ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον...) και αφετέρου για να ανοίξει χώρο σε γήπεδο και... μισθολόγιο για τον Γκάρεθ Μπέιλ.
Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ ρώτησε για τον Αρτούρο Βιντάλ, η Γιουβέντους ξεκαθάρισε ότι απλά δεν πωλείται με τίποτα και οι Μαδριλένοι -αν όλα πάνε καλά στις περιπτώσεις των δύο που προαναφέραμε- θα ζητήσουν από τους Μπιανκονέρι να έχουν τον πρώτο λόγο για τον Χιλιανό αν βγει κάποια στιγμή τα επόμενα χρόνια προς πώληση.
Οπως και να έχει, η εφημερίδα La Stampa, που ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι, υποστηρίζει πως το θέμα του Ιγκουαΐν πάει πολύ καλά αλλά θα πρέπει να γίνουν πρώτα οι προεδρικές εκλογές της Ρεάλ και παράλληλα να βρουν οι Μαδριλένοι και τον νέο προπονητή τους.
Οι παράγοντες των δύο ομάδων, πάντως, θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά στις 9 Ιουνίου, όταν παλιές μεγάλες δόξες των δύο Κολοσσών θα δώσουν φιλικό αγώνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου