Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ελκαν: «Πάρτε τον Γιόβετιτς»

Ο Τζον Ελκαν σπάνια μιλάει για ποδοσφαιρικά θέματα καθώς δεν το κατέχει, όπως απέδειξε και η περίοδος που είχε τον έλεγχο της ομάδας, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να... στηρίξει την περίπτωση του Γιόβετιτς, ο οποίος είναι από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της πρωταθλήτριας Ιταλίας.
«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πρέπει να τον κλείσουμε χωρίς πολλά λόγια για αυτό το θέμα», τόνισε χαρακτηριστικά και σε ερώτηση για το αν θα κάνει καλό δίδυμο με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, δεν έδειξε να πιστεύει σε διπλό χτύπημα: «Γιατί όχι με τον Μέσι ή τον Ρονάλντο;».
Από εκεί και πέρα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντόνιο Κόντε και γενικά για τη δουλειά που γίνεται από όλους, λέγοντας πως «η Γιουβέντους απέδειξε ότι για να νικήσεις πρέπει να έχεις ξεκάθαρο πλάνο, να είσαι ενωμένος διοίκηση-ομάδα-κόσμος και να έχεις μεγάλη θέληση για νίκη. Μου αρέσει αυτή η Γιούβε. Εχει κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα, είναι μια ομάδα πολύ δυνατή και έχει έναν προπονητή με τεράστια θέληση για πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Εχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον».
ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου