Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Συμφωνία και εγγυήσεις σε Κόντε




Η διοίκηση της Γιουβέντους τα είπε για τρεις ώρες με τον Αντόνιο Κόντε και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο προπονητής πήρε εγγυήσεις για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Ότι ο Κόντε θα παρέμενε (για χρόνια) στη Γιούβε ήταν γνωστό αλλά τα τελευταία 24ωρα, μετά από συνεχή δημοσιεύματα, πήγε να δημιουργηθεί θέμα... Το απόγευμα της Τετάρτης, τελικά, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας πήγε στα γραφεία του συλλόγου όπου τον περίμεναν οι Αντρέα Ανιέλι, Μπέπε Μαρότα, Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παράτιτσι.

Η συζήτηση διήρκεσε τρεις ώρες και μετά το τέλος της οι Ανιέλι και Κόντε βγήκαν χαμογελαστοί από τα γραφεία. «Κάναμε το πλάνο για την επόμενη σεζόν», είπε ο πρόεδρος «για να συνεχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας», πρόσθεσε ο προπονητής και στη συνέχεια, για να βάλουν τέλος στα δημοσιεύματα, έδωσαν τα χέρια μπροστά στις κάμερες με διάπλατα χαμόγελα.

Αυτά τα χαμόγελα του Κόντε, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οφείλονται στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της τρίωρης συζήτησης πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε για τα μεταγραφικά. Ποιες είναι αυτές; Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με εξαίρεση αυτούς που ήταν παρόντες στη συνάντηση αλλά οι Ιταλοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ο Κόντε έκανε σαφή κάποια πράγματα στη διοίκηση και πήρε το ΟΚ.

Α) Δεν πωλείται ο Βιντάλ ή οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής από τον βασικό κορμό της ομάδας. «Η Γιουβέντους δεν είναι ομάδα που πουλάει αλλά ομάδα που αγοράζει», είπε ο Μπέπε Μαρότα. Πωλούνται, όμως, κάποιοι που δεν είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά και στην Ευρώπη και θεωρείται σίγουρο ότι από την επίθεση, πέρα από τους Μπέντνερ και Ανελκά, θα φύγουν δύο από τους άλλους τρεις (Κουαλιαρέλα, Μάτρι, Βούτσινιτς).

Β) Πέρα από την απόκτηση ενός επιθετικού, με το όνομα του Ιγκουαΐν να παίζει πιο έντονα από τα άλλα τις τελευταίες μέρες, ο Κόντε έκανε σαφές στον Μαρότα, παρουσία του Ανιέλι, ότι τη νέα σεζόν θέλει να παίζει αρκετά με 4-3-3 ή ακόμη και 4-2-4, έχοντας πάντα την... σιγουριά του 3-5-2 όποτε χρειάζεται. Αρα, όπως συμπεραίνει ο ιταλικός Τύπος, έγινε συζήτηση για την απόκτηση δύο... δυνατών εξτρέμ.
(gazzetta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου