Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Γουστάρει… Γιούβε ο Γιόβετιτς!


Την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Γιουβέντους εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο νεαρός επιθετικός της Φιορεντίνα τόνισε μεταξύ άλλων πως ο… κύκλος του στους «βιόλα» έχει κλείσει, ενώ πιστεύει πως ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας προπονητής, ο οποίος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του τα επόμενα χρόνια:

«Βρίσκομαι στη ομάδα από το 2008 και πιστεύω πως ό, τι ήταν να δώσω το έχω προσφέρει. Θέλω να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε κάποιο άλλο σύλλογο, καθώς είμαι νέος ακόμα και μπορώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Γνωρίζω πως η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για μένα. Το ίδιο συνέβη και πριν από έναν χρόνο. Αισθάνομαι κολακευμένος από το συγκεκριμένο ενδιαφέρον και θεωρώ πως ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας προπονητής, από τον οποίο μπορώ να πάρω αρκετά πράγματα, που θα βοηθήσουν στην προσωπική μου βελτίωση», είπε μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος Μαυροβούνιος.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας «φλερτάρουν» εδώ και αρκετό διάστημα με τον ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα, όμως οι απαιτήσεις των «βιόλα»… μπλέκουν αρκετά τα πράγματα, καθώς οι άνθρωποι της Γιουβέντους θεωρούν πολλά τα 30 εκατομμύρια που ζητάνε οι Τοσκανοί. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα, με τη διοίκηση της «μεγάλης κυρίας» να προσπαθεί να βρει την κατάλληλη «φόρμουλα», ώστε να πείσει τη Φιορεντίνα να παραχωρήσει τον παίκτη. Φυσικά, η επιθυμία του «Jo-Jo» μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων… (forzaitalia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου