Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

«Τα ξαναλέμε για Ιγκουαΐν»

Γιουβέντους και Ρεάλ τα είπαν επισήμως για τον Αργεντίνο σέντερ φορ και συμφώνησαν να ξαναμιλήσουν μετά τον Αντσελότι.
Το απόγευμα της Κυριακής διεξάγεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε παλιές μεγάλες δόξες των δύο ομάδων, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά τις διοικήσεις των δύο ομάδων περισσότερο τις ενδιαφέρουν τα μεταγραφικά. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ταξίδεψε στη Μαδρίτη και ο Αντρέα Ανιέλι, ο πρόεδρος της Γιουβέντους -με τον Μπέπε Μαρότα- συναντήθηκε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να συζητήσουν για τον Ιγκουαΐν.
Η συνάντηση, σε εστιατόριο του «Μπερναμπέου», διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και σύμφωνα με όσα διαρρέουν τώρα, οι Μπιανκονέρι γνωστοποίησαν για πρώτη φορά το επίσημο ενδιαφέρον τους για τον Αργεντίνο φορ, ενημερώνοντας παράλληλα την Ρεάλ ότι με τον ποδοσφαιριστή έχουν συμφωνήσει. Ο Πέρεθ, από την πλευρά του, ζήτησε από τη Γιούβε να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής (δηλαδή ο Κάρλο Αντσελότι) και μετά θα γίνει νέα συζήτηση.
Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, οι Μαδριλένοι ρώτησαν για τους Αρτούρο Βιντάλ και Πολ Πογκμπά αλλά ο Ανιέλι έκανε σαφές ότι για χρόνια θα βρίσκονται στο Τορίνο ενώ ο Μαρότα, στη συνέχεια, τόνισε στο Sky Sport Italia: «Η Ρεάλ αυτή τη στιγμή δεν έχει επισήμως προς πώληση τον Ιγκουαΐν καθώς περιμένει τον νέο προπονητή της. Από τη στιγμή που θα τον ανακοινώσει, συμφωνήσαμε ότι θα ξαναμιλήσουμε με χαρά για το θέμα του Αργεντίνου. Θα υπάρξει μια νέα συνάντηση και εκεί θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου