Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ…»

Να κατακτήσει την κούπα του Champions League με την φανέλα της Γιουβέντους την επόμενη χρονιά θα ήθελε ο Τζίτζι Μπουφόν.
Ο τερματοφύλακας της «Μεγάλης Κυρίας» έχει κατακτήσει κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του το Παγκόσμιο Κύπελλο, πολλά πρωταθλήματα, το Coppa Italia, τέσσερα ιταλικά Σούπερ Καπ, το UEFA Cup και το Ευρωπαϊκό Under-21 Πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό που αποτελεί διακαή πόθο για αυτόν είναι το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο σύλλογος του Τορίνο έφτασε πολύ κοντά στο όνειρο την φετινή χρονιά καθώς κατάφερε να βρεθεί μέχρι και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά σε εκείνη τη φάση… έπεσε πάνω στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μοναχου, μένοντας εκτός συνέχειας μετά από δύο ήττες από τους Βαυαρούς.
Ο διεθνής Ιταλός δεν δίστασε να αναφερθεί και στους Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Καρλος Τέβες, τονίζοντας πως είναι δύο πολύ καλοί παίκτες και σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουφόν στους συμπατριώτες του:
Για το τι ονειρεύεται: «Τι μπορώ να ονειρεύομαι να κερδίσω; Θα ήθελα να κατακτήσω το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που λείπει από την συλλογή μου όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι. Το σημαντικότερο είναι ότι οι συμπαίκτες μου και εγώ κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Παλέψαμε πολύ την προηγούμενη χρονιά και τώρα προετοιμαζόμαστε, ώστε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί σε ευρωπαϊκό επίπεδο τη νέα σεζόν ».
Για τον Ιγκουαΐν και τον Τέβες: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα αν τελικά έρθουν σε αυτην. Ακόμα και αν κάποιος υστερεί σε ποιότητα, σίγουρα θα βελτιωθεί το επόμενο διάστημα μαζί με όλους εμάς».
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου