Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Μοναδικές στιγμές στο «Μπερναμπέου»

Όταν βλέπεις όλους αυτούς τους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να φοράνε και πάλι τις φανέλες δύο εκ των ιστορικότερων ομάδων του πλανήτη, τότε το αποτέλεσμα του αγώνα μπαίνει σε… δεύτερη μοίρα. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος αγώνας γίνεται για ιερό σκοπό…
Το φιλικό ανάμεσα στους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης με αυτούς της Γιουβέντους, που διεξήχθη για «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», βρήκε νικητές τους «μπλάνκος» (2-1). Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με σουτ του Φίγκο έξω από την περιοχή στο 6’ της αναμέτρησης για να ισοφαρίσει ο Μοντέρο στο 62’ με κοντινό πλασέ σε κενή εστία, ύστερα από ασίστ του Νέντβεντ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ιβάν Πέρεζ στο 67’.
Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη με σκοπό να μαζευτούν έσοδα τα οποία θα διατεθούν για το πρόγραμμα του ισπανικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο έχει να κάνει με την εκπαίδευση των παιδιών, που οι γονείς τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν. Ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου της Μαδρίτης είχε την ευκαιρία να δει και πάλι παίκτες όπως, ο Ζιντεντίν Ζιντάν, ο Πάβελ Νέντβεντ, ο Φάμπιο Καναβάρο, ο Μοριέντες, ο Ιέρο, ο Ραβανέλι, ο Φεράρα και ο Έντγκαρ Ντάβιντς, οι οποίοι με τη σειρά τους έδειξαν πως, το… τόπι δεν ξεχνιέται!
Ο Ζιντάν, που… τρέλανε τον κόσμο με τα «μαγικά» του, άλλαξε μεριά στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού και από τους «μερένχες» πέρασε στους «μπιανκονέρι», κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των θεατών. Από τη μεριά του, ο Καναβάρο φόρεσε και τις δύο φανέλες, από ένα ημίχρονο την καθεμιά.
Ρεάλ Μαδρίτης: Buyo, Illgner, Contreras, Chendo, Rojas, Roberto Carlos, Gordillo, Hierro, Pavón, Sabido, Fabio Cannavaro , Zidane, Iván Helguera, Redondo, Iván Pérez, Butragueño, Alfonso, Dani, Morientes, Figo, Amavisca, Karembeu, Velasco, Fernando Sanz.
Γιουβέντους: Tacconi, Ferrara, Birindelli, Montero, Torricelli, Tudor, Davids, Nedved, Ravanelli, Jugovic, Kovacevic, Mirkovic, Cannavaro, Giannichedda, Porrini, Salihamidzic, Massimo Mauro, Nicola Amoruso
Διαιτητής: Pierluigi Collina
Πηγη Forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου