Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Βούτσινιτς; 18 εκατομμύρια…

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, οι άνθρωποι της Ζενίτ είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του Μίρκο Βούτσινιτς, όμως πριν ξεκινήσουν να… έρχονται προς Ιταλία μεριά, θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει και την κατάλληλη προσφορά. Ποια είναι αυτή;
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Tuttosport», η Γιουβέντους έχει ορίσει την τιμή πώλησης του 29χρονου επιθετικού στα 18 εκατομμύρια ευρώ και δύσκολα θα δεχθεί να πει το «ναι» για τη μετακόμιση του παίκτη με λιγότερα από αυτά. Πάντως, στην γειτονική μας χώρα αρκετά Μέσα υποστηρίζουν, ότι οι Ρώσοι θα προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ, μη θέλοντας να «ανεβούν» περισσότερο.
Η αποχώρηση ενός τουλάχιστον επιθετικού (ίσως και δύο) από το ρόστερ της Γιουβέντους είναι σχεδόν βέβαιη, αφού μετά τις προσθήκες των Κάρλος Τέβες και Φερνάντο Γιορέντε, η γραμμή «κρούσης» των πρωταθλητών έχει γεμίσει για τα καλά. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Αλεσάντρο Μάτρι, Φάμπιο Κουαλιαρέλα και Μίρκο Βούτσινιτς. Για την περίπτωση του Μαυροβούνιου φορ, η πώληση του θα πραγματοποιηθεί μόνο αν έρθει η κατάλληλη πρόταση. Για τους υπόλοιπους δύο, η κατάσταση είναι πιο… ρευστή.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου