Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Προτιμάει Γιουβέντους ο Γιόβετιτς…

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Νάπολι αποκλείει ο Στέφαν Γιόβετιτς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία. Μάλιστα, πολλά από αυτά αναφέρουν ότι ο νεαρός Μαυροβούνιος ρίχνει… άκυρο στους «παρτενοπέι», περιμένοντας τη Γιουβέντους…
Η Νάπολι προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους της Φιορεντίνα, όμως φαίνεται να λογαριάζει… χωρίς τον ξενοδόχο, που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο 23χρονος φορ. Ο Γιόβετιτς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «Sky Sport Italia», είναι αποφασισμένος να περιμένει τις επόμενες κινήσεις των πρωταθλητών Ιταλίας, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτούς όσον αφορά στις επιλογές του εντός συνόρων, κάτι που θα ήθελε και περισσότερο σε σχέση με το ενδεχόμενο να βρει ομάδα από άλλη χώρα.
Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω, τότε στη Νάπολι έχουν έτοιμο το… plan b, που ακούει στο όνομα του Έντιν Τζέκο, για τον οποίο έχει εισηγηθεί ο Ράφα Μπενίτεθ.
Θυμίζουμε, ότι στη Γιουβέντους υποστήριζαν το προηγούμενο διάστημα, πως δεν ασχολούνται, τουλάχιστον για την ώρα, με την περίπτωση του «Jo-Jo», μιας και η ομάδα είναι πλήρης στην επιθετική της γραμμή, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, μετά και τις προσθήκες των Κάρλος Τέβες και Φερνάντο Γιορέντε.
Πάντως, οι «μπιανκονέρι» παρακολουθούν ακόμα τις εξελίξεις στη περίπτωση του ταλαντούχου νεαρού, ίσως από μια πιο μακρινή απόσταση, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν θα «ενεργοποιηθούν», αν βρουν την κατάλληλη ευκαιρία.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου