Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

30 εκατομμύρια για Μαρκίζιο;

Τελειωμό δεν έχουν τα σενάρια που θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινείται για την απόκτηση του Κλαούντιο Μαρκίζιο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα, για να εξασφαλίσουν τη θετική απάντηση των ανθρώπων της Γιουβέντους, οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι πρόθυμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους ακόμα και 30 εκατομμύρια ευρώ.
Πρόσφατα, τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο 27χρονος μέσος αποτελεί μεταγραφικό στόχο τόσο της Γιουνάιτεντ όσο και της Μονακό είχαν την… τιμητική τους. Εδώ και μέρες, όμως, αυτά όλα χάθηκαν. Και εκεί που υπήρχε μια σχετική ηρεμία όσον αφορά στην παραμονή του Ιταλού άσου στην ομάδα του Τορίνο, ένα νέο ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport» έρχεται να «ταράξει» και πάλι τα νερά.
Η γνωστή εφημερίδα αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να κάνει δικό της τον Μαρκίζιο, προσφέροντας στους «μπιανκονέρι» το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, το ποσό αυτό είναι ικανό να πάρει τον διεθνή ποδοσφαιριστή μακριά από το Τορίνο, αφού θα βάλει σε αρκετές σκέψεις τη διοίκηση των Ιταλών.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου