Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Και η Γιουβέντους για Μίτσου…

Το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος επιθετικός της Σουόνσι «παίζει» πολύ έντονα στα ρεπορτάζ της Λάτσιο, ωστόσο σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, κυρίως από την Αγγλία, απασχολεί και τους ανθρώπους της Γιουβέντους.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα γήπεδα της Αγγλίας την περασμένη χρονιά, καταφέρνοντας να τερματίσει στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα με τα 18 τέρματα που σημείωσε και ήδη έχει καταφέρει να «κεντρίσει» το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ανάμεσα σε αυτές φαίνεται πως είναι η Λάτσιο και η Γιουβέντους…
Οι «λατσιάλι» αναζητούν σίγουρα έναν επιθετικό για να συνεχίσουν τη μεταγραφική ενίσχυσή τους, την στιγμή που ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φαίνεται πως θα απασχολήσει εντονότερα τους πρωταθλητές Ιταλίας μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσουν Κουαλιαρέλα και Μάτρι. Ήδη, ο πρώτος οδεύει προς Αγγλία, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους (και η Λάτσιο ανάμεσα σε αυτές) και για τον δεύτερο.
Η περίπτωση του Μίτσου, βέβαια, είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ ίσως ωθούσε τη διοίκηση της Σουόνσι στο να τον παραχωρήσει μέσα στο επόμενο διάστημα.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου