Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Στόχος τα 25 εκατομμύρια...

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους περιμένουν να βάλουν στα ταμεία του συλλόγου ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ τις επόμενες ημέρες, μετά και τις ενδεχόμενες πωλήσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Tuttosport», οι πρωταθλητές Ιταλίας αναμένεται να ρίξουν όλο το… βάρος στις πωλήσεις το επόμενο διάστημα, ώστε να μαζέψουν αρκετά χρήματα, τα οποία θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα στη μεταγραφική ενίσχυσή της, αφού μεγάλο μέρος αυτών θα χρησιμοποιηθεί στην προσθήκη ορισμένων παικτών ακόμα.
Ήδη, ο Τζιακερίνι αποτελεί παρελθόν, χωρίς να είναι ακόμα αυτό και επίσημο, ενώ έχουν δρομολογηθεί και οι αποχωρήσεις των Φάμπιο Κουαλιαρέλα (προς Αγγλία), Φελίπε Μέλο (υπάρχει ενδιαφέρον από Βραζιλία) και Tσίγκλερ. Εκτός από τα έσοδα που θα αποφέρει η μεταγραφή του 28χρονου άσου στη Σάντερλαντ, στη Γιουβέντους περιμένουν άλλα 25 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον από τις επόμενες στη σειρά αποχωρήσεις.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι θα φύγουν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές από την επιθετική γραμμή της ομάδας (Βούτσινιτς, Τζιοβίνκο, Μάτρι, Κουαλιαρέλα) με τους δύο τελευταίους να συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να έρθει στα γραφεία του συλλόγου πρόταση από υποψήφιο αγοραστή του Μαυροβούνιου επιθετικού, καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Από όλους του παραπάνω, ο Βούτσινιτς μπορεί να φέρει και τα περισσότερα χρήματα, αφού οι «μπιανκονέρι» ζητούν για την περίπτωσή του ένα ποσό κοντά στα 17 εκατομμύρια ευρώ.
Όσο για τον Μάτρι, ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει από ομάδες, όπως η Έβερτον και η Λάτσιο, ωστόσο δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα, αφού όλα αυτά παραμένουν στα… λόγια και στα… γραπτά. Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρξει κάποια επίσημη προσφορά για τον Ιταλό επιθετικό μέσα στις επόμενες ημέρες. Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Τζιοβίνκο, κυρίως από την Ιταλία, ωστόσο αυτός συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες να αποχωρήσει σε σχέση με τους υπόλοιπους, παρόλο που τα δημοσιεύματα για το μέλλον του στο Τορίνο δίνουν και… παίρνουν.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου