Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Μάτρι, ο αντι- Σουάρες;

Σενάρια που θέλουν τη Λίβερπουλ να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αλεσάντρο Μάτρι της Γιουβέντους, ώστε να τον κάνει δικό της σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά από την ομάδα ο Λουίς Σουάρες, κάνουν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία.
Το μέλλον του 26χρονου επιθετικού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, καθώς αρκετές ομάδες έχουν βάλει… πλώρη για την απόκτησή του κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, οπότε αυτό αναγκάζει τους ανθρώπους των «reds» να κοιτάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.
Μία από αυτές, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό, είναι αυτή του 28χρονου Ιταλού, που δεν πρόκειται να έχει και πολύ χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς, αφού οι προσθήκες των Κάρλος Τέβες και Φερνάντο Γιορέντε θα μειώσουν δραματικά τα λεπτά συμμετοχής του στη Γιουβέντους. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ιταλίας δείχνουν να είναι «ανοιχτοί» σε προτάσεις, που μπορεί να προκύψουν μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε αυτό είναι ένα ακόμα σημείο, στο οποίο στέκονται αρκετά οι Άγγλοι.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο σύλλογος από το Τορίνο αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Ιταλό επιθετικό.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου