Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Συμφωνία με Ζουνίγκα

Προς το Τορίνο και συγκεκριμένα τη Γιουβέντους οδεύει ο Ζουάν Καμίλο Ζουνίγκα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Tuttosport», οι πρωταθλητές Ιταλίας κατάφεραν τελικά να έρθουν σε συμφωνία με τον 27χρονο άσο για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Πλέον, η προσοχή των ανθρώπων της Γιουβέντους στρέφεται στις διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι…
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσουν σχεδόν άμεσα στα 10 εκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα η μετακόμιση του Κολομβιανού άσου στην πόλη της Βόρειας Ιταλίας να δείχνει πιο κοντά από ποτέ. Οι πρωταθλητές θα προτείνουν να δώσουν το συγκεκριμένο ποσό σε 4 δόσεις (2,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν), την στιγμή που με 27χρονο άσο έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα τον κρατήσει στην νέα του ομάδα για τα επόμενα 4 χρόνια (μπορεί να ανανεωθεί για ακόμα έναν).
Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, η Γιουβέντους είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή, είτε αυτός έρθει στο σύλλογο ως μεταγραφή τις επόμενες ημέρες, είτε ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, αν τελικά οι δύο ομάδες δεν τα «βρουν» στο ποσό.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου