Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Κόντε: «Πολλές ομάδες για το πρωτάθλημα»

Ο Αντόνιο Κόντε θεωρεί πως τη φετινή σεζόν θα υπάρξουν αρκετές ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Τα τελευταία δύο χρόνια, η Γιουβέντους έκανε… περίπατο στο ιταλικό πρωτάθλημα κατακτώντας τους τίτλους. Σε ό,τι αφορά τη φετινή σεζόν, ο Αντόνιο Κόντε περιμένει μεγαλύτερο ανταγωνισμό, καθώς βλέπει τις Φιορεντίνα και Νάπολι να ανεβαίνουν επικίνδυνα επίπεδο.
«Οι αντίπαλοι μας ενισχύθηκαν. Όλα είναι πιθανά στη φετινή Serie A. Μίλαν και Ίντερ έχουν μεγάλη παράδοση. Η Νάπολι έχει ξοδέψει πολλά χρήματα, έχοντας φέρει κι έναν πολύ μεγάλο προπονητή. Ενώ η Φιορεντίνα έχει πολλές ελπίδες (για τον τίτλο) καθώς δεν είναι μόνο η απόκτηση του Μάριο Γκόμεζ, έχει και τον Τζουζέπε Ρόσι στην επίθεση. Η Λάτσιο έχει βελτιωθεί σαν ομάδα και η Ρόμα έχει χρήματα μετά την πώληση του Μαρκίνιος να ενισχυθεί», είπε για το πρωτάθλημα.
Αναφορικά με την Ευρώπη και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ξεκαθάρισε: «Βρισκόμαστε πίσω από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όμως ελπίζω να φτάσουμε κάποια στιγμή. Είμαστε ήδη μπροστά από το χρονοδιάγραμμα μας, καθώς όταν ήρθα εδώ, ο στόχος ήταν να κατακτήσουμε το “Scudetto” μέσα στην επόμενη τριετία. Όσο για τον Τέβεζ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας και καλός χαρακτήρας. Δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Ο Γιορέντε είναι ο ιδανικός αθλητής. Έχει τη σωστή νοοτροπία και χαίρεσαι να τον βλέπεις σε δράση».
Πηγη onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου