Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Πιέζει για Γιουβέντους ο Ζουνίγκα

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ζουάν Καμίλο Ζουνίγκα στη Νάπολι, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, πάντως, να πιέζει τη διοίκηση της ομάδας, ώστε να δεχθεί να τον παραχωρήσει στη Γιουβέντους έναντι ενός λογικού ποσού.
Το συμβόλαιο του 27χρονου Κολομβιανού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι πιθανότητες να ανανεώσει μειώνονται δραματικά όσο περνούν οι μέρες. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να πουληθεί το επόμενο διάστημα, αφού κανείς από την ομάδα δεν θα ήθελε να φύγει ως ελεύθερος μετά το τέλος της επόμενης σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, ο παίκτης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Γιουβέντους και Ίντερ, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους, αφού σύμφωνα με την «Tuttosport», ο διεθνής ποδοσφαιριστής θέλει και επιμένει στο να παίξει για λογαριασμό του συλλόγου από το Τορίνο.
Η Ίντερ, πάντως, δεν δείχνει να παρατάει την υπόθεση και παρακολουθεί τις εξελίξεις από απόσταση, περιμένοντας να δει το τι θα γίνει τελικά. Αν βρει την κατάλληλη ευκαιρία, είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσει εκ νέου για την απόκτηση του Ζουνίγκα.
Από την πλευρά της Γιουβέντους, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν έσοδα από ενδεχόμενες αποχωρήσεις παικτών και θεωρείται σχεδόν σίγουρο, ότι θα κάνουν κινήσεις για την απόκτηση του Κολομβιανού μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν και θα έχουν τα κατάλληλα εφόδια.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου