Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Θέλει και άλλον από τη Γιούβε…

Μία προς μία εξετάζει τις περιπτώσεις που μπορούν να μετατραπούν σε εφικτούς μεταγραφικούς στόχους της Σάντερλαντ, ο Πάολο Ντι Κάνιο.
Ο Ιταλός τεχνικός του αγγλικού συλλόγου έχει ρίξει «δίχτυα» στο Τορίνο και συγκεκριμένα στη Γιουβέντους, προσπαθώντας να πάρει ακόμα έναν παίκτη από τους πρωταθλητές, μετά τον Εμανουέλε Τζιακερίνι.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο αγγλικός σύλλογος ψάχνει για ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο του γηπέδου και οι περιπτώσεις που εξετάζονται με μεγάλη προσοχή είναι δύο: Ο Φεντερίκο Πελούσο και ο Πάολο Ντε Τσέλιε. Μάλιστα, ο Ντι Κάνιο έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους «μπιανκονέρι» και έχει ρωτήσει για τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά την επιθετική γραμμή της Σάντερλαντ, το όνομα που «παίζει» αρκετά, είναι αυτό του Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Βέβαια, η περίπτωση του έμπειρου Ιταλού φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη, ειδικότερα μετά και την άρνηση του παίκτη να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου