Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Πενταετές σε Μάτρι…

Η Νάπολι δείχνει να είναι ένα από τα φαβορί για την απόκτηση του Αλεσάντρο Μάτρι, μιας και ο ιταλικός σύλλογος έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Γιουβέντους, ενώ τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Tuttosport», οι Ναπολιτάνοι έχουν προσφέρει συμβόλαιο για τα επόμενα 5 έτη στον 29χρονο επιθετικό, με τις ετήσιες αποδοχές του τελευταίου να αγγίζουν τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της γνωστής εφημερίδας, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν και μια ενδεχόμενη συνεργασία τους στο άμεσο μέλλον δείχνει αρκετά πιθανή.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη γειτονική μας χώρα, Νάπολι και Λίβερπουλ έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού και αμφότερες (12 εκατομμύρια η καθεμία) έχουν γίνει δεκτές από τους πρωταθλητές.
Πλέον, είναι στο… χέρι του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού πρώτα εξετάσει όλες τις πιθανές περιπτώσεις.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου