Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τους… τάραξε στις «χυλόπιτες»!

Η επιθυμία διαφόρων ομάδων να κάνουν δικό τους τον Πολ Πογκμπά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου θα μείνει τελικά στα… γραπτά, αφού οι άνθρωποι της Γιουβέντους δεν σκέφτονται να πουλήσουν τον νεαρό Γάλλο ούτε για αστείο.
Το νέο μεγάλο αστέρι των πρωταθλητών Ιταλίας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων (ανάμεσά τους η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης) και παρά τις πιέσεις που φαίνεται να έχει δεχθεί η διοίκηση της Γιουβέντους όλο αυτό το διάστημα, οι «μπιανκονέρι» δεν κάνουν… πίσω.
Όπως αποκαλύπτει γνωστή ιστοσελίδα της γειτονικής μας χώρας, στα γραφεία του συλλόγου από το Τορίνο έφτασαν τις προηγούμενες ημέρες δύο προτάσεις για τον ταλαντούχο Γάλλο, όπου αμφότερες άγγιζαν τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο 20χρονος μέσος ήρθε στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος. Ακόμα και αυτά τα χρήματα, όμως, δεν στάθηκαν ικανά να αλλάξουν την στάση που κρατούν οι άνθρωποι της ομάδας, που έχουν ήδη έτοιμο το νέο συμβόλαιο του παίκτη.
Άλλωστε, το μήνυμα που έστειλε πρόσφατα ο Μαρότα προς όλους τους ενδιαφερόμενους ήταν ξεκάθαρο: «Ξεχάστε τον Πογκμπά», είπε πριν από λίγες ημέρες ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου