Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

«Γράφει… ιστορία η Γιουβέντους»

Το γεγονός ότι η ομάδα του συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ιταλία, κατακτώντας τίτλους και τρόπαια επισήμανε για ακόμα μία φορά ο Αντόνιο Κόντε μετά το 4-0 επί της Λάτσιο στον τελικό του Σούπερ Καπ.
Ο Ιταλός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, λέγοντας ότι ήταν σίγουρος για την αντίδρασή τους σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα: «Όπως σας είχα πει και πριν το παιχνίδι, ήμουν σίγουρος για το πώς θα παίξουν οι παίκτες μου. Τους γνωρίζω καλά τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο και ως χαρακτήρες. Ήταν ένα ματς δίχως αύριο και κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο τον αντίπαλο, παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, γράφουμε ακόμα ιστορία και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους εμάς που δουλεύουμε σε αυτήν την ομάδα. Ελπίζω να επαναλάβουμε ανάλογες επιτυχίες με αυτές των τελευταίων δύο χρόνων και φέτος», τόνισε.
Όσο για τα φιλικά προετοιμασίας στην Αμερική, είπε: «Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν ήταν και τόσο άσχημα όσο θέλετε να τα βγάλετε εσείς οι δημοσιογράφοι προς τα έξω. Μην ξεχνάτε, ότι σε αγώνα 90’ χάσαμε μόνο έναν. Αυτόν κόντρα στους LA Galaxy. Δουλέψαμε σκληρά όλο το καλοκαίρι και νομίζω πως αξίζουμε κάθε επιτυχία».
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου