Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Οι δύο… δρόμοι του Μάτρι

Το να μείνει στη Γιουβέντους φαντάζει πιο δύσκολο από ποτέ. Στα χέρια των ανθρώπων της Γιουβέντους υπάρχουν δύο προτάσεις και ο Αλεσάντρο Μάτρι καλείται να διαλέξει τη μία, αυτή που του ταιριάζει περισσότερο…
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, Νάπολι και Λίβερπουλ έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις (σχεδόν στα 12 εκατομμύρια και οι δύο, ποσό δηλαδή που ικανοποιεί την ομάδα) για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες, ο παίκτης πρέπει να διαλέξει το που θα συνεχίσει την καριέρα του, μιας και οι πρωταθλητές Ιταλίας επιθυμούν την πώλησή του πριν το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.
Μάλιστα, η ιστοσελίδα «Sport Mediaset» υποστηρίζει ότι ο Μάτρι συναντήθηκε με τον Μπεμπέ Μαρότα, τον Φάμπιο Παρατίτσι και τον Αντόνιο Κόντε για να συζητήσουν όλοι μαζί για το μέλλον του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Στην κουβέντα που έκαναν οι παραπάνω μετά το παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους έγινε γνωστό στον Ιταλό άσο το ενδιαφέρον, αλλά και οι προτάσεις των δύο συλλόγων (Νάπολι, Λίβερπουλ). Όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ, αυτό ίσως ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Μάτρι με τη φανέλα των «μπιανκονέρι».
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου