Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Μαρκίζιο: «Δεν πάω πουθενά…»

Σίγουρος για την παραμονή του στη Γιουβέντους, παρά το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, δήλωσε για ακόμα μία φορά ο Κλαούντιο Μαρκίζιο.
Ο διεθνής Ιταλός ξεκαθάρισε τη θέση του, λέγοντας ότι τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν κάθε καλοκαίρι και έχουν να κάνουν με την παραμονή του ή όχι στην ομάδα έχουν αρχίσει να τον… νευριάζουν:
«Θα μείνω στη Γιουβέντους. Δεν έχω σκοπό να φύγω και ούτε πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Κάθε καλοκαίρι έχουμε τα ίδια και τα ίδια. Έχει αρχίσει να με νευριάζει η όλη κατάσταση…», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του.
Όσο για τα αποτελέσματα των πρωταθλητών Ιταλίας στα πρόσφατα φιλικά, είπε: «Όταν μια ομάδα έχει μάθει να κερδίζει, τότε τα άσχημα αποτελέσματα φαίνονται κάπως περίεργα σε όλους, ακόμα και αν αυτά είναι σε αγώνες προετοιμασίας. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι τα πήγαμε μια χαρά στην Αμερική. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις και στα φιλικά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, παρά το γεγονός ότι ήμασταν κουρασμένοι. Ουσιαστικά, χάσαμε δύο παιχνίδια στην διαδικασία των πέναλτι. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι πολύ σημαντική για μία ομάδα και αυτό που προέχει είναι το να γίνει σωστά η δουλειά, ώστε να μπούμε από την αρχή δυνατά, μόλις ξεκινήσει η σεζόν».
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου